FLYTTFIRMA I VARBERG
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

>Lokalflytt >Nationellflytt >Utlandsflytt

Ska du flytta i Varberg?

Flyttkillarna är en flyttfirma i Varberg som står för personliga flyttjänster med stort ansvarstagande och lång erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Varberg och Halland, men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och effektivaste lösningen på din flyttning. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda efter utförd flytt.

Boka flyttfirma Flyttkillarna i Varberg

Sveriges snabbaste flyttpris, fyll i offertförfrågan så får ni pris direkt. När ni ska boka flyttfirma lokalt i Varberg, nationellt eller utomlands. Vi ger dig komplett Flyttservice och tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Varberg. Vi utför allt inom flytt, såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Bohagsflyttningar

När du ska flytta ditt bohag till ny bostad är Flyttkillarna det rätta valet. Vi har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till lämpligt flyttfordon och hjälp av personal med lång erfarenhet.

Flyttstädning

Ett moment som kan upplevas som jobbigt i samband med flytt är att man måste flyttstäda gamla bostaden. Du kan lugnt överlåta din flyttstädning till oss, vi utför den så snabbt som möjligt efter flytten, oftast redan samma dag. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande hos flyttfirman. Vi har det kunnande som behövs för en bra planering och säkerställer att tidsplanen hålls, eftersom det är viktigt att ni kommer ni kommer på plats i er nya lokal snabbt utan onödigt stillestånd. Vi utför alla företagsflyttningar i Varberg och ser till att anpassa oss så att det är era behov som står i centrum.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis