Flyttfirma Örnsköldsvik

Flyttkillarna – flyttfirma i Örnsköldsvik!

 

flyttfirma

Välkommen till en flyttfirma i Örnsköldsvik som står för personliga flyttjänster med pålitlighet och kvalitet som främsta ledord. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Örnsköldsvik med omkringliggande orter, men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och strävar efter att erbjuda bästa kvalitet i alla våra flyttjänster.

 

 

Hitta rätt flyttfirma i Örnsköldsvik

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på just din flyttning. Det finns många flyttfirmor i Örnsköldsvik och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi jobbar med att hålla hög kvalitet, vara effektiva och pålitliga, allt för att du som kund ska bli nöjd med flytten.

Privatflyttningar

Genom att anlita Flyttkillarna när du ska flytta ditt bohag, får du hjälp av erfaren personal och lämpligt flyttfordon. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd och alla försäkringar som behövs. Vi hjälper dig med alla flyttjänster såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Vi kan också lösa din flyttstädning i Örnsköldsvik oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen kan hållas, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Örnsköldsvik alla dagar och allt anpassas såklart till era flyttbehov.

Kontakt

Behöver ni anlita en flyttfirma i Örnsköldsvik når ni oss på 010-206 7006. Det går också att göra en  snabb förfrågan eller använda den större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi utför alla typer av flyttjänster i Örnsköldsvik, lokalt, nationellt eller utomlands.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.