Flyttfirma Nyköping

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttjänster sedan 1992

 

Boka flyttfirma Flyttkillarna i Nyköping!

Flyttkillarna är en flyttfirma i Nyköping som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet, samt goda referenser. Vår flyttfirma arbetar lokalt i Nyköping men även nationellt och med utlandsflytt. Vi erbjuder privatflytt och företagsflytt samt alla kringtjänster som packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt. Det finns flera flyttfirmor i Nyköping och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Nyköping idag kan ni ringa 010-206 7006.  Ni kan också ställa en fråga via snabbkontakt eller fylla i Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi ger dig flera alternativ så ni kan välja vad som passar er. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Nyköping, både mindre och större, företag eller privat.

Privatflytt

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du kunnig och erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Du kan också anlita oss för att få din flyttstädning gjord på ett bra och kvalificerat sätt. Oftast städar vi den gamla bostaden samma dag som utflyttningen sker. Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar.

Flytt av företag

Att flytta ett kontor eller ett helt företag ställer höga krav på kunnande och erfarenhet. Det är viktigt att planeringen är bra så tidsplanen hålls och att ni kommer på plats i er nya lokal utan onödigt stillestånd i verksamheten. Vi utför företagsflyttningar i Nyköping och anpassar dem helt efter era flyttbehov.