Flyttfirma Nordöstra Göteborg

Boka en flyttfirma i Nordöstra Göteborg!

 

flyttfirma gbg nordöstra

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Nordöstra Göteborg som erbjuder personliga flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi har lång erfarenhet och sätter alltid dig som kund i centrum. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Nordöstra Göteborg, regionalt inom Västra Götaland, men även med nationella flyttningar och flytt till utlandet.

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det myllrar av flyttfirmor i Nordöstra Göteborg och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vi strävar alltid efter att ha nöjda flyttkunder som kan rekommendera Flyttkillarna.

 

Boka flytt i Nordöstra Göteborg

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Nordöstra Göteborg idag kan ni ringa 010-206 7006. Det går också att göra en snabb förfrågan via vår hemsida. Du kan också använda Flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. För att hålla koll på din flyttvolym kan du använda vår kubikräknare. Vi ger dig flera alternativ så du kan välja det som passar bäst.

Privat flytt / Bohagsflytt

Anlita oss får så du personal med lång flytterfarenhet med goda referenser. Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med all flyttservice i Nordöstra Göteborg, såsom flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt eller flygelflytt. Vi kan även erbjuda extra tjänster med uppsättning av tavlor och gardinstänger etc. Även flyttstädning går bra att boka hos oss, vi hjälper dig oftast samma dag som flytten sker och lämnar garanti på städningen.

Flytt av företag

Eftersom det är viktigt att komma på plats snabbt vid en företagsflytt så behöver du anlita en flyttfirma med kunnande och erfarenhet. Vi har den erfarenhet som behövs för att flytten ska gå smidigt utan förseningar. Vi utför flytt av företag i Nordöstra Göteborg 7 dagar i veckan, allt anpassas till ert företags behov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.