Flyttfirma Kungälv

Boka flyttfirma i Kungälv!

 

Flyttkillarna är en flyttfirma som både jobbar lokalt i Kungälv, och i hela Sverige. Vi kan även genomföra utlandsflytter. Vi är en flyttfirma i Kungälv som står för en personlig flyttservice. Vi arbetar för att ha en hög kvalitet på våra flyttuppdrag och har lång erfarenhet inom branschen. När du flyttar med oss är du i goda händer. De flyttjänster vi kan erbjuda i Kungälv är flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt samt flygelflytt.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt flyttfirma. Det finns flera flyttfirmor i Kungälv och för att vara ditt rätta val jobbar vi extra hårt med kvalitén på våra flyttjobb. Vi strävar alltid efter att ha nöjda flyttkunder. Vi har även goda referenser. Självklart är vi försäkrade och har alla de tillstånd som behövs för att bedriva en seriös flyttfirma. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så vi kan samla på oss så många nöjda flyttkunder som möjligt.

Kontakta oss idag!

När ni behöver hjälp av en flyttfirma i Kungälv kan ni ringa 010-206 7006, ni kan också ta en snabb snabb förfrågan eller fylla i den lite större Offertförfrågan (nedan) för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan använda dig av när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Kungälv, vi utför allt inom flytt, både stora och små uppdrag.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer stora krav på kunnande och erfarenhet. En annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen kan hållas, så ni snabbt kommer på plats i er nya lokaler utan onödigt stillestånd i verksamheten. Vi utför företagsflyttningar i Kungälv anpassat till era flyttbehov.

Privatflytt

Flyttkillarna har lång erfarenhet av bohagsflytt och har allt som krävs för att din flytt ska blir lätt och smidig. Genom att anlita oss får du hjälp av erfaren flyttpersonal och lämpligt flyttfordon. Förutom vanliga flyttjänster kan vi även erbjuda hjälp med uppsättning av tavlor och gardinstänger mm.

Efter flytten krävs det oftast att den gamla bostaden flyttstädas. Detta kan ofta kännas jobbigt och tråkigt. Du kan då anlita Flyttkillarna för din flyttstädning i Kungälv. Vi lämnar alltid garanti på utförd flyttstädning.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.