FLYTTFIRMA I KUNGÄLV
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt > Nationellflytt > Utlandsflytt >

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Kungälv!

Flyttkillarna är en flyttfirma som både jobbar lokalt i Kungälv, och i hela Sverige. Vi kan även genomföra utlandsflytter. Vi är en flyttfirma i Kungälv som står för en personlig flyttservice. Vi arbetar för att ha en hög kvalitet på våra flyttuppdrag och har lång erfarenhet inom branschen. När du flyttar med oss är du i goda händer. De flyttjänster vi kan erbjuda i Kungälv är flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt samt flygelflytt.

Kontakta oss idag!

När ni behöver hjälp av en flyttfirma i Kungälv kan ni ringa 010-206 7006, ni kan också ta en enklare förfrågan via snabbkontakt eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan använda dig av när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Kungälv, vi utför allt inom flytt, både stora och små uppdrag. Ibland kan det vara svårt att hitta rätt flyttfirma. Det finns flera flyttfirmor i Kungälv och för att vara ditt rätta val jobbar vi extra hårt med kvalitén på våra flyttjobb. Vi strävar alltid efter att ha nöjda flyttkunder. Vi har även goda referenser. Självklart är vi försäkrade och har alla de tillstånd som behövs för att bedriva en seriös flyttfirma. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så vi kan samla på oss så många nöjda flyttkunder som möjligt.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer stora krav på kunnande och erfarenhet. En annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen kan hållas, så ni snabbt kommer på plats i er nya lokaler utan onödigt stillestånd i verksamheten. Vi utför företagsflyttningar i Kungälv anpassat till era flyttbehov.

Privatflytt

Flyttkillarna har lång erfarenhet av bohagsflytt och har allt som krävs för att din flytt ska blir lätt och smidig. Genom att anlita oss får du hjälp av erfaren flyttpersonal och lämpligt flyttfordon. Förutom vanliga flyttjänster kan vi även erbjuda hjälp med uppsättning av tavlor och gardinstänger mm.

Flyttstädning

Efter flytten krävs det oftast att den gamla bostaden flyttstädas. Detta kan ofta kännas jobbigt och tråkigt. Du kan då anlita Flyttkillarna för din flyttstädning i Kungälv. Vi lämnar alltid garanti på utförd flyttstädning.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis