Flyttfirma Karlskrona

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttkillarna – en flyttfirma i Karlskrona!

 

Välkommen till en flyttfirma i Karlskrona som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer med vår mångåriga erfarenhet. Behöver du flytta lokalt i Karlskrona är vi din rätta samarbetspartner, men vi utför även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och strävar efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet. De flyttjänster vi kan tillhandahålla i Karlskrona är flyttning, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även erbjuda en handyman som kan hjälpa er att sätta upp tavlor, gardinstänger mm.

 

Kontakta oss idag!

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Karlskrona idag kan ni ringa 010-206 7006. Du kan också få snabbkontakt med snabbt svar eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare för att räkna ut din flyttvolym. Vi ger dig flera alternativ så du kan det som passar dig bäst. Vi åtar oss alla typer av flyttuppdrag i Karlskrona, såväl stora som små och levererar alltid med ansvar och hög kvalitet. Vi är självklart försäkrade och har alla tillstånd som krävs när man är en seriös flyttfirma.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. När du anlitar vår flyttfirma får du hjälp av erfaren personal och vi har alltid lämpligt fordon till din flytt. När flytten är klar återstår ett jobbigt moment – flyttstädning. Vi löser självklart även denna åt dig och utför oftast flyttstädningen samma dag som flytten. Du får givetvis en garanti för att flyttstädningen blir korrekt utförd.

Kontorsflytt och företagsflytt

Vi utför företagsflyttningar i Karlskrona 7 dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov. Genom vår erfarenhet av denna typ av flyttar så går det lättare och ditt företag riskerar inte att få längre uppehåll i verksamheten än nödvändigt.

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.