Flyttfirma Karlskrona

Flyttkillarna – en flyttfirma i Karlskrona!

 

Välkommen till en flyttfirma i Karlskrona som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer med vår mångåriga erfarenhet. Behöver du flytta lokalt i Karlskrona är vi din rätta samarbetspartner, men vi utför även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och strävar efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet. De flyttjänster vi kan tillhandahålla i Karlskrona är flyttning, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även erbjuda en handyman som kan hjälpa er att sätta upp tavlor, gardinstänger mm.

 

Kontakta oss idag!

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Karlskrona idag kan ni ringa 010-206 7006. Det går också att gör en snabb snabb förfrågan eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare för att räkna ut din flyttvolym. Vi ger dig flera alternativ så du kan det som passar dig bäst. Vi åtar oss alla typer av flyttuppdrag i Karlskrona, såväl stora som små och levererar alltid med ansvar och hög kvalitet. Vi är självklart försäkrade och har alla tillstånd som krävs när man är en seriös flyttfirma.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. När du anlitar vår flyttfirma får du hjälp av erfaren personal och vi har alltid lämpligt fordon till din flytt. När flytten är klar återstår ett jobbigt moment – flyttstädning. Vi löser självklart även denna åt dig och utför oftast flyttstädningen samma dag som flytten. Du får givetvis en garanti för att flyttstädningen blir korrekt utförd.

Kontorsflytt och företagsflytt

Vi utför företagsflyttningar i Karlskrona 7 dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov. Genom vår erfarenhet av denna typ av flyttar så går det lättare och ditt företag riskerar inte att få längre uppehåll i verksamheten än nödvändigt.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.