FLYTTFIRMA I HALMSTAD
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Kontakta Flyttkillarna i Halmstad idag!

Flyttkillarna flyttar dig lokalt i Halmstad, nationellt eller utomlands. Vi ger dig Sveriges Snabbaste flyttpris. Flyttkillarna ger dig komplett flyttservice flytt, pack, städ, tung lyft.. Vi utför alla typer av flyttuppdrag. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Halmstad eller utanför mindre och större.

Privatflyttningar

Givetvis utför vi privata flyttningar av bohag. Vi har all kunskap och alla verktyg som behövs för en säker och trygg flytt. Flyttkillarna har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi har även alla omkringliggande tjänster du behöver i samband med din flytt, t ex packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flytta företag med Flyttkillarna i Halmstad

Behöver du hjälp med att flytta företaget till nya lokaler, inga problem, vi hjälper dig gärna. Med vår långa erfarenhet och kunskap går flytten snabbt och smidigt. Genom att anlita Flyttkillarna riskerar du inte några längre driftsstopp för ditt företag.

Flyttstädning

Vi löser självklart även din flyttstädning i Halmstad. Flyttstädningen utförs professionellt och vi lämnar alltid garanti på vår flyttstädning. Oftast kan denna göras samma dag som flytten och du slipper själv utföra detta tråkiga arbete.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis