Flyttfirma Halmstad

Flyttkillarna – en flyttfirma i Halmstad!

 

Hos Flyttkillarna i Halmstad får du hjälp med allt inom flytt. Vi står för personligt bemötande, ansvar och hög kvalitet. Vi har många bra referenser och lång erfarenhet av flyttjänster. När du flyttar med oss kan du känna dig trygg för du är i goda händer. Oavsett om du vill flytta inom Halmstad eller till/från någon ort i närheten kan du få hjälp av oss. Vi utför också flyttningar inom Sverige och utomlands. Vår vision är att alltid kunna tillhandahålla kvalitet, säkerhet och flexibilitet för våra flyttkunder – vår målsättning är inte att vara störst utan att vara bäst.

 

Kontakta oss idag!

Fyll i vår Offertförfrågan (nedan), för att få ett pris på er flytt. Ni kan också göra en snabb förfrågan, eller ringa oss på 010-206 7006 om ni vill boka våra tjänster. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Halmstad mindre och större. Vår flyttfirma utför allt inom flytt.

Flytt av kontor eller företag

Behöver du hjälp med att flytta företaget till nya lokaler, inga problem, vi hjälper dig gärna. Med vår långa erfarenhet och kunskap går flytten snabbt och smidigt. Genom att anlita Flyttkillarna riskerar du inte några längre driftsstopp för ditt företag.

Privatflyttningar

Givetvis utför vi privata flyttningar av bohag. Vi har all kunskap och alla verktyg som behövs för en säker och trygg flytt. Flyttkillarna har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi har även alla omkringliggande tjänster du behöver i samband med din flytt, t ex packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Vi löser självklart även din flyttstädning i Halmstad. Flyttstädningen utförs professionellt och vi lämnar alltid garanti på vår flyttstädning. Oftast kan denna göras samma dag som flytten och du slipper själv utföra detta tråkiga arbete.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.