Flyttfirma Göteborg

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttjänster sedan 1992

Tips vid flytt

Här ser du tips och svar på vanliga frågor vid flytt.
Läs mer

Personlig service

Från våra flyttkillar som har lång branscherfarenhet. Men börja gärna med en flyttförfrågan.

Försäkringar

Transportförsäkring som alltid ingår när ni bokar flytt hos oss.
Läs mer

Boka flytt online

Kan du göra enkelt när du flyttar lokalt. Gå bara in på din stad.

Flyttkillarna ert självklara val bland flyttfirmor i Göteborg

Vi hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen för flytt. Det myllrar av flyttfirmor i Göteborg och vi är det självklara valet om du sätter kvalitet i arbetet främst. Vi är självklart försäkrade och har alla tillstånd som behövs för denna typ av arbete.  Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vi kan även stå till tjänst med andra flyttjänster som packning. montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som pianoflytt eller flygelflytt.

Boka Flyttkillarna idag!

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Göteborg med omnejd, oavsett storlek. När du behöver en flyttfirma i Göteborg, ring oss på  031-757 3710 eller boka direkt online. Vi har även snabbkontakt om du har en fråga och vill ha snabbt svar. Men för mer exakt pris fyller du i offertförfrågan. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag I Göteborg mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Bohagsflyttningar

Vi utför privatflyttningar på ett bra och säker sätt. Vi har de verktyg och de flyttfordon som behövs. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även hjälpa er med en Handyman i  Göteborg som kan hjälpa er sätta upp tavlor, gardinstänger mm. om så önskas.

Flyttstädning

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Göteborg, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt / företagsflytt i Göteborg

Vi utför företagsflyttningar i Göteborg alla dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov. Flyttkillarna har det kunnande och den erfarenhet som behövs för att snabbt och smidigt utföra flytten utan att det blir något längre stopp i driften av företaget.