Flyttfirma Göteborg

Boka en bra flyttfirma i Göteborg!

 


Välkommen till en flyttfirma i Göteborg med personlig flyttservice. Flyttkillarna står för ansvar och erfarenhet samt har goda referenser. Nu du flyttar med oss är du i goda händer med mångårig erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Göteborg, men även till/från andra orter i närheten, som Lerum, Kungsbacka och Bollebygd. Vi utför även flyttuppdrag inom och utom Sverige, kontakta oss så får du veta mer.

 

 

>Snabb Offert

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Göteborg

Vi hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen för flytt. Det myllrar av flyttfirmor i Göteborg och vi är det självklara valet om du sätter kvalitet i arbetet främst. Vi är självklart försäkrade och har alla tillstånd som behövs för denna typ av arbete.  Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vi kan även stå till tjänst med andra flyttjänster som packning. montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som pianoflytt eller flygelflytt.

Bohagsflyttningar

Vi utför privatflyttningar på ett bra och säker sätt. Vi har de verktyg och de flyttfordon som behövs. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även hjälpa er med en Handyman i  Göteborg som kan hjälpa er sätta upp tavlor, gardinstänger mm. om så önskas.

Flyttstädning

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Göteborg, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttständningar.

Kontorsflytt / företagsflytt

Vi utför företagsflyttningar i Göteborg alla dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov. Flyttkillarna har det kunnande och den erfarenhet som behövs för att snabbt och smidigt utföra flytten utan att det blir något längre stopp i driften av företaget.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.