Flyttfirma Eskilstuna

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Boka flyttfirma i Eskilstuna!

 

Flyttkillarna är en flyttfirma i Eskilstuna med mångårig erfarenhet och goda referenser. Vi arbetar med flyttningar i Eskilstuna med omnejd, men utför även nationella och internationella flyttningar. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och jobbar med alla flyttjänster: flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt, flygelflytt.

Hitta rätt flyttfirma i Eskilstuna!

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning då det finns flera flyttfirmor i Eskilstuna. Och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité och nöjda flyttkunder som nummer ett. Vi vill alltid att våra kunder ska vara så nöjda att de kan tänka sig att rekommendera vår flyttfirma till vänner och bekanta.

Privatflyttning

Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt flyttfordon. Oavsett om det är en liten lägenhet eller ett stort hus som ska flyttas, utför vi alltid uppdraget med högsta kvalitet och effektivitet. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Företagsflyttning

När en kontorsflytt utförs är det viktigt att planera ordentligt så att tidsplanen kan hållas. Vi har den kunskap och erfarenhet som Vi utför företagsflyttningar i Eskilstuna, allt anpassas till era flyttbehov.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är flyttstädningen. Inga problem, vi löser självklart även detta. Oftast städar vi den gamla bostaden samma dag. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontakta oss!

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Eskilstuna, ring oss!. Ni kan även göra en lättare förfrågan via vår snabbkontakt eller fylla i den lite större Offertförfrågan för att få ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare gör att du kan hålla koll på flyttvolymen. Vi utför allt inom flytt i Eskilstuna och tar hand om både små och stora flyttärenden.

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.