Flyttfirma Borlänge

Boka Flyttkillarna – din flyttfirma i Borlänge!

 

Välkommen till en flyttfirma i Borlänge med lång erfarenhet, gott rykte samt goda referenser. När du flyttar med vår flyttfirma är du i goda händer och du kan tryggt överlåta arbetet åt oss. Vi arbetar med flyttningar lokalt i Borlänge och Dalarna, men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Oavsett om du ska flytta två kvarter, till eller från någon annan ort i Dalarna eller utomlands kan vi hjälpa dig.  Vi kan erbjuda flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt, flygelflytt.

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Borlänge

Det finns flera flyttfirmor i Borlänge och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité främst. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Borlänge, ring 010-206 7006. Ni kan också göra en >Enkel flyttförfrågan eller fylla i Offertförfrågan nedan för ett mer exakt pris. Vill du ha koll på vilken flyttvolym du får, kan du använda vår kubikräknare. Vi utför såväl stora som små flyttuppdrag i Borlänge.

Privatflyttningar

Vår flyttfirma har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flyttstädning

Vi kan även hjälpa dig med din flyttstädning. Oftast städar vi samma dag som flytten. Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar.

Företagsflytt

Vi utför företagsflyttningar i Borlänge alla dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov. Att flytta ett kontor eller företag ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls. Vårt mål är att ni ska komma igång i era nya lokaler utan några fördröjningar och onödiga stillestånd i er verksamhet. Vi har de verktyg och den erfarenhet som krävs för att utföra flytten på ett säkert och effektivt sätt.

 

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.