FLYTTFIRMA I BORLÄNGE
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

>Lokalflytt >Nationellflytt >Utlandsflytt

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Borlänge

Det finns flera flyttfirmor i Borlänge och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité främst. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Borlänge, ring 010-206 7006. Ni kan också göra en enkel flyttförfrågan eller fylla i Offertförfrågan nedan för ett mer exakt pris. Vill du ha koll på vilken flyttvolym du får, kan du använda vår kubikräknare. Vi utför såväl stora som små flyttuppdrag i Borlänge.

Privatflyttningar

Vår flyttfirma har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flyttstädning Borlänge

Vi kan även hjälpa dig med din flyttstädning. Oftast städar vi samma dag som flytten. Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar. All flyttstädning utförs alltid med mångårig erfarenhet, stor servicekänsla och god kvalitet.

Företagsflytt

Vi utför företagsflyttningar i Borlänge alla dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov. Att flytta ett kontor eller företag ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls. Vårt mål är att ni ska komma igång i era nya lokaler utan några fördröjningar och onödiga stillestånd i er verksamhet. Vi har de verktyg och den erfarenhet som krävs för att utföra flytten på ett säkert och effektivt sätt.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis