FLYTTFIRMA I ÄNGELHOLM
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt > Nationellflytt > Utlandsflytt >

Din flyttfirma i Ängelholm

Flyttkillarna hjälper dig att finna en bra lösning för din flytt eller de kringliggande tjänster vi erbjuder. Det myllrar av flyttfirmor i Ängelholm och för att vi ska vara det självklara valet sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda. Behöver du hjälp med flyttning, packning, montering, flyttstädning eller magasinering? Vi hjälper dig med allt du behöver inom flytt och åtar oss både stora och små flyttuppdrag.

Kontakta oss idag!

För att få hjälp av en flyttfirma i Ängelholm kan du ringa oss! Det går också att göra en  enkel förfrågan via snabb kontakt eller göra en offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris, se nedan. Flyttkillarna kan erbjuda flera alternativ för att det ska passa dina behov.

Privatflyttningar

För att genomföra din flytt så bra och smidigt som möjligt har vi alla verktyg som behövs. Vi har de flyttfordon som behövs och lång erfarenhet av. Flyttkillarna har yrkestrafiktillstånd som är viktigt för att alla flyttfirmans försäkringar ska gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster:  flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt, flygelflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även erbjuda en handyman som kan hjälpa er att sätta upp tavlor, gardinstänger mm.

Kontorsflytt och företagsflytt

Vi utför företagsflyttningar i Ängelholm 7 dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov. Vi har kunskapen och erfarenheten att planera och genomföra en företagsflytt så att tidsplanen hålls och ni kommer snabbt att vara igång med produktionen igen utan onödig fördröjning.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis